NEW SUV Peugeot 5008

STAP IN EEN NIEUWE
DIMENSIE

Peugeot

Lanceringsaanbieding Peugeot private lease

vanaf299€*/maandna een eerste huur van 6.900€
 • Advanced grip control

  Advanced Grip Control®

  Met één druk op de knop in de middenconsole past de gripmodus zich onmiddellijk aan aan de moeilijkste ondergronden: sneeuw, modder of zand.

 • 7 Places

  7 plaatsen

  Met haar drie individuele zetels en derde rij met twee neerklapbare en uitneembare plaatsen moduleert u uw nieuwe SUV 5008 zoals u wenst. Laat uw passagiers genieten van optimaal comfort.

 • i-Cockpit

  New i-Cockpit®

  Laat u meevoeren door de sensaties van de Peugeot i-Cockpit® en haar high-tech omgeving. Voorzien van een 100% digitale en personaliseerbare head-up display en 8” touchscreen.

 • Efficience

  Efficiëntie

  De wereld verkennen en haar tegelijkertijd respecteren? Dat kan dankzij onze milieu-efficiënte technologie. De combinatie van het EMP2 platform met de krachtige PureTech en BlueHDI motoren en de automatische EAT6 versnellingsbak maken van de nieuwe SUV Peugeot 5008 een van de efficiëntste SUV’s in zijn categorie.

 • New Design

  Een nieuwe dimensie

  Zowel krachtig als gestroomlijnd. Met zijn elegante silhouet, het Black Diamond dak en gestileerde chromen grille met grote leeuw maakt het design van de nieuwe SUV Peugeot 5008 een onvergetelijke indruk.