New rifter

Peugeot

Peugeot I-cockpit®

Maak in de Peugeot i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentenpaneel en groot 8" touchscreen®. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Control® staat garant voor een maximale controle en grip.

Meer weten over de
Peugeot I-cockpit®
Peugeot

Modulariteit

De ludospace die niets te wensen overlaat. Met 5 of 7 zitplaatsen en twee lengtes (Standard en Long) is de nieuwe Peugeot Rifter een toonbeeld van modulariteit. Voorpassagierszetel en 2/3-1/3 gedeelde achterbank of 3 aparte achterzetels met "Magic Flat"-systeem Naast een optimale lichtinval biedt het Zénith® dak met elektrisch zonnescherm en LED-sfeerverlichting ook tal van extra opbergmogelijkheden in de middenboog, in de dakhemel en achter de voorruit.

Ontdek de video over
modulariteit
Peugeot

Advanced Grip Control

Meer grip voor nog meer avontuur. Met zijn Advanced Grip Control® en geoptimaliseerde tractiecontrole rijdt de nieuwe Peugeot Rifter zoals je dat wil. Kies uit 5 rijstanden (standaard, sneeuw, terrein, zand, ESP OFF) met de draaiknop op de middenconsole en trek de wijde wereld in.

MEER OVER
ADVANCED GRIP CONTROL